+32 (0)15 41 93 32 info@first-lady.be

Ontharing

(Laser)ontharing

 

 • Ontharing met warme was
 • Volledig
 • Bikini
 • Oksels
 • Armen
 • Bovenlip
 • Volledig gelaat
 • Epileren van de wenkbrauwen
 • Rug en borstkas bij mannen
 • Suikerontharing

Laserontharing: Snel, veilig en efficiënt

Definitieve ontharing of fel gereduceerde haargroei is eindelijk mogelijk geworden dankzij de nieuwste “diodelasertechniek” en geeft echt verbluffende resultaten.

Deze methode wordt uiteraard door de beste dermatologen ter wereld gebruikt en is de bekendste in de medische wereld.

De LightSheer™ is door de FDA (Food and Drug Administration) goedgekeurd, wat de hoogste Amerikaanse kwaliteitsnorm is.

Vanaf 5 behandelingen zijn de meeste van de behandelde haartjes meestal definitief verwijderd. Voor u een enorm esthetisch comfort, tijdwinst en op termijn ook een economisch verantwoorde uitgave. Dankzij de gebrevetteerde gekoelde laserkop zijn de behandelingen bijna pijnloos.

Hoe werkt de laser?
Hoe werkt de laser? De laserenergie (SOO nm) dringt door de huid tot bij de haarwortel. De energie die het pigment (melanine) van de haarwortel raakt wordt omgevormd in warmte. Die warmte vernietigt de haarwortel, wat een langdurige ontharing geeft die na meerdere behandelingen definitief wordt.

Is de behandeling pijnlijk? Gevoelige mensen hebben soms na de behandeling een beetje last van een tintelend of branderig gevoel maar dat verdwijnt na enkele uren!

Wie komt in aanmerking? Normaal gezien kan iedereen genieten van deze definitieve laserontharing. Mensen met een lichte huid en donkere haren behalen de snelste resultaten. Blonde haren zijn niet te verwijderen met de laser. Mensen met een donkere huid zijn moeilijker te behandelen maar dankzij een testsessie zal de doeltreffendheid al dan niet bevestigd worden.

Bikiniontharing? Het te behandelen deel moet vooraf geschoren zijn, de rand van de slip wordt dan even opzij geduwd tijdens de behandeling.

Mag men na de behandeling onder de zon of zonnebank? Neen. Gedurende minstens 4 weken na de behandeling, om pigmentvlekken te voorkomen. Met een 30+ zonnecrème op de behandelde plaatsen mag men voorzichtig in de zon komen.

shutterstock_120171817 Hoeveel behandelingen zijn er nodig? In de meeste gevallen zijn 85% van de ongewenste haartjes meestal na 5 behandelingen verdwenen. Na deze beleeft een deel van de haarwortels een tweede groeifase waardoor deze na l tot 2 jaar een bijkomstige behandeling nodig zouden kunnen hebben. Permanent doden van de haarwortel kan immers enkel in de groeifase (anagene fase) van de haren.

Is het definitief? Ja, de behandeling is definitief. Soms komen na jaren enkele haartjes tevoorschijn, zoals nieuwe haartjes of haartjes door hormonale veranderingen.

Hoe bereid ik mij voor op mijn eerste definitieve laserontharing? Om de 6 weken wordt de ontharing hier gedaan, daarom is het nodig tijdig een afspraak te maken. Het is wel aangeraden om de te behandelen zones op voorhand te scheren maar zeker NIET te ontharen met hars. Verzorgingscrèmes zijn afgeraden 48 u vóór de behandeling.

Het verschil tussen LiehtSfteer™ en andere veel gebruikte flitslamplasers (IPL)? Pigmentatievlekken door oververhitting of verbranding van de huid zijn uitgesloten met de diodelaser, dankzij de gepatenteerde diodelasertechnologie en de speciale, op 5°C gekoelde laserkop. Het exclusieve van de LightSheer ™ is dat hij ook donkerdere huidtypes kan behandelen zonder gevaar. Mensen met een huidtype III, IV, V of zelfs VI komen in aanmerking voor veilige, doeltreffende behandelingen. Donkere huidtypes vragen speciale instellingen, wat traditionele lasers niet hebben. De LightSheer ™ geeft energie op een exacte golflengte die 100% benut wordt, de IPL-flitslamp geeft een brede waaier energie waarvan een groot percentage nutteloos en ongewenst is, en verloren gaat.

Wat zijn de pluspunten in vergelijking met traditionele ontharing? Problemen van naar binnen groeiende haartjes is volledig verleden tijd aangezien er geen haartjes meer groeien. Stekelig gevoel en ontstekingen na een gewone ontharing is er niet bij. Als u de berekening doet, zult u merken dat de laserontharing dezelfde prijs heeft dan ongeveer 5 jaar harsontharing.

Ontharing met warme hars

Deze methode is de oudste en heel efficiënt.

De haren worden uitgetrokken tot aan de wortels. De haren zijn niet afgebroken en groeien minder snel en zachter terug.

Haarreductie 50% na een paar behandelingen.

Suikerontharing

body-sugaringAlexandria Professional ontwikkelde een “sugar” pasta vertrekkend vanuit een eeuwenoud Egyptisch recept. De sugar pasta bestaat uit 100% natuurlijke bestanddelen die niet op dieren zijn getest, geen bijwerkingen hebben en geen allergische reacties veroorzaken. Het product is zo natuurlijk dat je het zelfs kunt opeten.

Samen met de specifieke 6-stappen “Kennedy-Techniek” kan u elk haar op een gezonde en duurzame manier verwijderen.

 

Het haar wordt alleen met de natuurlijke groeirichting mee verwijderd, waardoor de behandeling minder pijnlijk is. Er is aanzienlijk minder kans op het afbreken van de haren en minder kans op ingegroeide haren. Door deze techniek toe te passen is het mogelijk om haartjes van 1,6 mm of 4 dagen na het scheren te verwijderen.

 

Voordelen van Body sugaring

 • Meer dan 25 jaar ervaring en know-how
 • Veilige en natuurlijke producten
 • Minst pijnlijke
 • Verbranding niet mogelijk, suiker wordt opgewarmd tot lichaamstemperatuur
 • Verwijdert fijne en korte haren
 • Geen ingegroeide haren
 • 100% hygienisch