+32 (0)15 41 93 32 info@first-lady.be

Gelaatsverjonging

Gezonde Geest in Gezond Lichaam

 

Gelaatsverjonging First Lady

 • Photogen radiofrequentie
 • Natuurlijke peelings met led-lamp
 • Kruidenpeeling Schrammek
 • IJsgolfmassage
 • Zuurstofbehandeling
 • Bio Skin Jetting
 • Micro dermabrasie

Deskundige aanpak van huidveroudering

Huidveroudering van het gelaat wordt veroorzaakt door dynamische veranderingen (mimiek rimpels) en statische veranderingen zoals vetverlies, uitzakking van de vetcompartimenten, botresorptie en huidverslapping. Het is belangrijk tijdig in te grijpen om het effect te optimaliseren en een natuurlijk resultaat te behouden.

Er is heel wat evolutie de laatste jaren in de cosmetische aanpak van huidveroudering. We blijven ons continu bijscholen in de nieuwste technieken om u zodoende een optimaal, natuurlijk resultaat te bezorgen.

Vraag Advies aan onze specialisten die u een behandeling aanbieden om uw levenskwaliteit en welbevinden te verhogen.

Uniek concept
shutterstock_120171817Wereldwijde exclusiviteit; het integrale gamma van PHYT’S staat garant voor 100% natuurlijke ingrediënten en van natuurlijke oorsprong.

Chemische peelings, Nr. 1 wereldwijd voor depigmentatie, acné-behandelingen.

Fris, glad, strak en mooi, voor een zachte huid.

Wat je op je lichaam aanbrengt, moet even gezond en natuurlijk zijn als hetgeen je inneemt. We werken er steeds intensief aan om je te verzekeren dat de producten voldoen aan een strikt ingrediëntenbeleid. De producten worden gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Photogen Radiofrequentie

Photogen System combineert de kracht van de nieuwste technologieën op basis van RADIOFREQUENTIE en FOTOTHERAPIE met de heilzame werking van het innovatieve gamma MEDISCHE COSMETICA VAN MESOESTETIC.

VOOR HET EERST combineert een medisch apparaat 4 vernieuwende, uiterst doeltreffende technologieën. Dit leidt al vanaf de eerste sessie tot zichtbare, blijvende en uiteindelijk verbluffende resultaten.

Hoe werkt radiofrequentie? Radiofrequentie doet de temperatuur van uw huid gecontroleerd stijgen tot op het niveau van het bindweefsel. Hierdoor neemt de productie van elastine en collageen toe.

Resultaat? Een liftend effect zonder plastische chirurgie. Bovendien is radiofrequentie ook efficiënt bij de behandeling van cellulitis, lokale vetophoping en huidverslapping.

Welke voordelen biedt fototherapie?

Photogen System maakt gebruik van de meest complete fototherapie voor een behandeling zonder contra-indicaties. Via lichtstralen van verschillende golflengten kan de elektromagnetische energie doordringen in alle (relevante) huidlagen:

 • Infraroodlicht (880nm) regenereert en heelt intensief, bestrijdt cellulitis en plaatselijke vetophopingen.
 • Rood licht (660nm) heeft een bio stimulerend, herstellend effect en verhoogt het celmetabolisme en de collageenproductie voor een stevigere huid.
 • Geel licht (590nm) heeft een anti-rimpelwerking en zorgt voor een egale, stralende teint van de huid.
 • Blauw licht (470nm) behandelt acne.

Veilig en pijnloos! Photogen System streeft spectaculaire resultaten na zonder pijn, ongemak, neveneffecten en zonder herstelperiode. U voelt hooguit een aangename warmte op de behandelde zone.

4 doeltreffende programma’s Resultaten worden zichtbaar vanaf de eerste sessie. Elke sessie duurt ongeveer 30 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied. In slechts 10 sessies realiseert Photogen System snelle, zichtbare en blijvende resultaten.

 • Hydrophotonic solution (gelaat): zorgt voor een uitstekende, diepe hydratatie van uw huid waardoor fijne lijntjes en rimpels vervagen.
 • Tightening skin solution (gelaat): herstructureert het bindweefsel en stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Is speciaal ontworpen voor een langdurig liftend effect, zonder plastische chirurgie.
 • Bi-sculpting solution (lichaam): speciaal ontwikkeld voor de hermodellering van uw lichaamscontouren. Vermindert zichtbaar lokale vetophoping, cellulitis en huidverslapping.
 • Bi-tonic solutions (lichaam): herstructureert het bindweefsel, verhoogt de activiteit van de fibroblasten en stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine om huidverslapping te bestrijden en de huid te verstevigen.

Kruidenpeelings

shutterstock_120171817 Meer dan 35 jaar ervaring!

 

In 5 dagen een nieuwe huid op zuiver plantaardige basis.

 

GREEN PEEL ® is een medisch ontwikkelde en wereldwijd gebruikte biologische methode voor de peeling van de huid op zuiver plantaardige basis.

 

Succesvol bij:

 • huidonzuiverheden
 • grote poriën
 • voortijdig verouderde huid
 • rimpels
 • littekens
 • zwangerschapsstrepen
 • cellulitis
 • verlies van elasticiteit aan de buik,bovenarmen en dijen
 • acné
 • couperose rosacea
shutterstock_120171817

Zuurstofbehandeling

In 2004 werd de ECHO2 behandeling in Europa geïntroduceerd. Voor de première in ons land zorgde kortgeleden Schoonheidsinstituut FIRST LADY waar de zuurstofbehandeling binnen de kortste keren reeds haar deugdelijkheid bewees. De resultaten van zo’n zuurstofbehandeling zijn zonder meer spectaculair:

 • verbetering en vitalisering van het huidbeeld
 • zichtbare vermindering van rimpels (reeds na 1ste behandeling)
 • efficiënte aanpak van de acne-bacterie.
 • radicale reiniging
 • versterking van de huidcel-immuniteit
 • afbouw van littekens en ouderdomsvlekken
 • zichtbare vitalisering van de rokershuid

Minimaal een kuur van 10 sessies met interval van 1 week.

Laat uw huid stralen: Intens LED Light Facial System
Begin een nieuw leven – hou van je huid. Ervaar een gezondere, jeugdiger uitziende huid.

shutterstock_120171817 Jeugdige huid

LED-lichttherapie biedt een pijnloze oplossing voor een gezondere, jonger uitziende huid door het verstrekken van veilige, niet-invasieve, pijnloze behandelingen voor alle huidtypes, vrouwen en mannen. Het volledige LED-lichttherapie programma zal bijdragen tot het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, verkleinen van de poriën, huidverstrakking, weefselgenezing, collageenstimulatie en ontgifting bevorderen.

shutterstock_120171817

Wat kunt u verwachten?

Bij uw eerste bezoek, zal u gevraagd worden om een medisch geschiedenisformulier in te vullen. Hierna zal onze expert met u een behandelingsplan bespreken met de resultaten die u kan verwachten, zodat u een degelijke, goed geïnformeerde beslissing kunt nemen.

Wat gebeurt er tijdens de procedure? 

De methode Jarenlang onderzoek heeft bewezen dat de effectieve resultaten van intens licht de stimulatie van de fibroblasten en de collageenvorming alsook de celstofwisseling en bloedcirculatie versnellen en verbeteren. De LED-energie stimuleert de celgroei, regeneratie en ontgifting van de huid die noodzakelijk is om het uitzicht van onze huid te verbeteren. De Lumi8 heeft verschillende efficiënte programma’s waarbij meer dan 1300 Super Intense LED’s (SI-LED) worden ingezet om een optimaal resultaat te geven.

Behandelingen met LED-lichttherapie geven resultaten zonder gebruik te maken van schadelijke UVA en UVB-stralen. Daarnaast is er geen downtime tussen de behandelingen.

De LED-lichttherapie-technologie zorgt voor een veilige, maar diepe penetratie van het licht voor bewezen, maximale resultaten. Het systeem biedt verschillende programma’s en is geschikt voor elke huidconditie.

Comfort en veiligheid

In tegenstelling tot zoveel andere esthetische behandelingen die worden aangeboden vandaag, is LED-lichttherapie uniek omdat de behandeling niet enkel volledig comfortabel is maar bovendien ontspannend werkt. LED-lichttherapie is één van de weinige technologieën waarbij u geen neveneffecten hebt, er geen herstelperiode is en u buiten stapt met een gevoel van welzijn en ontspanning.

Antwoorden op vragen

shutterstock_120171817Zijn de behandelingen veilig?

Ja, de behandelingen zij veer veilig. Vóór iedere sessie, wordt u gevraagd om een beschermende bril te dragen. Deze zal u helpen om u te ontspannen en maakt de procedure comfortabeler. LED-lichttherapie werken op laag vermogen, zonder enige hitte en is volledig pijnloos.

Wat kan ik verwachten na een behandeling?

Deze pijnloze procedure biedt een behandeling zonder recuperatieperiode. Zorg er wel voor dat, indien u deze behandeling combineert met Mesoestetic-kuren, u de huidverzorging toepast zoals aanbevolen door uw Lumi8-specialist. De resultaten zijn geleidelijk en zullen afhangen van het aantal behandelingen in uw programma.

Wanneer kan ik duidelijk zichtbare resultaten verwachten?

Voor een optimaal resultaat kan u deze behandeling combineren met de kuren van Mesoestetic (chemische peelings, Mesoéclat, …) zullen uw resultaten onmiddellijk zichtbaar zijn. Uw finale resultaten verschijnen een maand nadat de volledige behandeling is beëindigd. Zonder deze combinatie zal u ook reeds na één week behandeling, de resultaten van de LED-lichttherapie ervaren.

Power Wave Cycle

De Lumi8 technologie omvat een unieke cyclus die zorgt voor nog betere resultaten. Door een pulse-cyclus gaat de huid constant stimulaties krijgen zodat deze niet gewoon wordt aan de toegediende lichtenergie en de resultaten vlugger zichtbaar worden dankzij de voorgeprogrammeerde, willekeurige variaties van pulsen en energie-intensiteit bij elke behandeling.

Voordelen

Huidverjonging, collageenstimulatie

De 590nm intens LED licht (geel) heeft de 2 meest begeerde objectieven voor huidverjonging: 1. Verhogen en verbeteren van de collageenaanmaak en -structuur. 2. Uitstellen van de afbraak van het bestaande collageen (reductie van de MMP1-). De verhoogde productie van de collageencapaciteit van het LED licht met de 590 nm golflengte verbetert de huidtextuur, gladheid, sterkte en dikte van de huid.

Bindweefsel stimuleren Helend en Verjongend

De 630 nm golflengte stimuleert nieuwe celproliferatie en versnelt de weefselgenezing voor anti-aging behandelingen door het bereiken van twee gewenste effecten: 1. Versnelt het weefselgenezingsproces door de herstelfasen van de proliferatieve fase te stimuleren. 2. Vertraagt de afbraak van het bestaande collageen door vermindering van de productie van MMP1 (gestimuleerd door warmte en UV-stralen).

Ontgiften

De 830nm Infrarood LED-lichttherapie verhoogt effectief de activiteit van het lymfestelsel. Onderzoek heeft aangetoond dat de diameter van de lymfevaten en het debiet van het lymfesysteem kan worden verdubbeld door het gebruik van lichttherapie. Ook de veneuze en arteriële diameters kunnen worden verhoogd.

Dit betekent dat beide delen van oedemen (vloeistoffen en eiwitten) veel sneller kunnen worden afgevoerd worden en zo sneller kan ontgiften en zwellingen verminderen.

Lumi8 + Mesoestetic

Mesoestetic is sinds 1984 pionier in de medische esthetica. Zij genieten van een uitstekende reputatie bij dermatologen, esthetische dokters en plastische chirurgen met hun biorevitaliserende mesotherapie behandelingen, chemische peelings en hun absoluut nr. 1 depigmentatie behandeling ‘Cosmelan’.

shutterstock_120171817

Om echt gericht te gaan werken met spectaculaire & langdurige resultaten op korte termijn kan men de Lumi8 combineren met de chemische peeling of Mesoéclat van Mesoestetic. Mesoestetic presenteert een hoogontwikkeld gamma professionele chemische peelings die een exfoliërende en regenererende actie hebben op de huid. De peeling behandeling is een eenvoudige en doeltreffende techniek. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en een deel van de diepere huidlaag. Deze behandelingen zijn aangewezen bij acnehuiden, huidverslapping, mimische en andere rimpels, striemen, littekens, pigmentatievlekken en in het algemeen alle huidimperfecties.

Lumi8 + Mesoestetic = Resultaat gegarandeerd!

Mesotherapie zonder naalden + Chemische peeling

Een peeling is een eenvoudige maar doeltreffende techniek. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en een deel van de diepere huidlagen.

Hierdoor ontstaat een verdikking van de huid, een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, een melanineregulatie en een vasculaire stimulatie.

Mesoestetic presenteert een hoogontwikkeld gamma professionele peelings die dankzij een groep van hydroxyzuren een ex-foliërende actie hebben op de huid: melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur.

De keuze van de peeling en zijn concentratie hangt af van wat men precies wil behandelen, het resultaat dat men wenst en het huidtype van de klant.

 • Amandelzuur peeling of Melanostop peeling voor de verslapte vette, acne en hypergepigmenteerde huid.
 • Salicylzuurpeeling of Mesopeeling-Azelan: ideaal voor de behandeling van de vette huid, verzacht huidoneffenheden, fotoveroudering en rimpels.
 • Glycolzuur peeling, gewijzigde Jessner oplossing of TCA Soft peeling: intensieve behandeling van de fotoverouderde huid, stimuleert de celvernieuwing, hydrateert de huid en verwijdert rimpels.
 • Melkzuur peeling stimuleert de collageen- en elastinevezels, voor de behandeling van kleine rimpels en de fotoveroudering.

M-pen microneedling solution by Mesoestetic

M-penM-pen is doeltreffend bij:

 • Anti-aging, fijne rimpels
 • Hyperpigmentatie
 • Verstevigend en liftend effect
 • Striemen en littekens
 • Acné-littekens
 • Anti-cellulitis
 • Afslanking
 • Haaruitval

 

Hoe verloopt een behandeling met de m-pen?

Dankzij de behandeling met m-pen krijgt men een verhoging van 200 tot 1000 maal meer opname van de actieve stoffen in de diepere huidlagen.

De microneedling van m-pen maakt microkanalen die de hoge actieve bestanddelen van elke behandeling daar brengen waar ze het best zullen werken. De productie van fibroblasten wordt gestimuleerd.

 • Verhoogde aanmaak van collageen en elastine
 • Maximaliseren van de doeltreffendheid van de actieve stoffen = onmiddellijk resultaat!
 • De behandeling duurt 15 tot 60 minuten
 • U kan uw dagelijkse activiteiten onmiddellijk hervatten
 • Pijnloos
 • Minimaal een kuur van 5 sessies
 • Gelaat: interval van 2 weken
 • Lichaam: interval van 1 week
 • Steriel, veilig en effectief
 • Voor iedere te behandelen zone worden persoonlijke, unieke en specifieke actieve werkstofffen toegepast

Electromesotherapy

electromesotherapyElectromesotherapie is de laatste grote innovatie in de professionele cosmetologie welke een diepe penetratie toelaat van een grote hoeveelheid actieve bestanddelen in de huid, speciaal ontwikkeld om de huid te verjongen en te herstellen vanaf de eerste behandeling.

Zij maakt gebruik van sterke, maar heel korte, elektrische impulsen om zo een diepe penetratie van de actieve bestanddelen mogelijk te maken. Bij het stopzetten van de impulsie hernemen de cellen hun oorspronkelijke structuur.

 

Dubbel effect

electromesotherapyDirect: electromesotherapie duwt hyaluronzuur diep genoeg in de huid om meteen een vullend en liftend resultaat te geven vergelijkbaar met fillers.

Lange termijn: Alle behandelingscapsules bevatten actieve bestanddelen welke de synthese van collageen en elastine stimuleren voor een langdurig resultaat.

 

LICHAAM

C-EM fatredux: Vernietigt specifiek de vetcellen. Efficiënt bij cellulitis, sinaasappelhuid en lokale vetophopingen (armen, hals, etc…)

 

HAAR

C-EM hairgrowth: Stopt de haaruitval en stimuleert de vorming van nieuwe haarbullbussen.

C-EM hairvital: Remt de hormonale, seizoensgebonden haaruitval.

C-EM haircalm: Werkt tegen inflammatoire haaruitval (Alopecia Areata) welke zich karakteriseert met zones zonder haar.

 

GELAAT

C-EM EGFregen: Een combinatie van biomimetische celgroeifactoren voor een intense verjonging van de huid en om de stevigheid van de huid te verhogen.

C-EM acneclean: Werkt zowel tegen de vette huid als tegen hormonale en bacteriële acne.

C-EM hyperpigment: Werkt tegen alle types pigmentvlekken en onregelmatige pigmentatie. Egaliseert tevens de teint.

C-EM sensitivecare: Kalmeert roodheid, jeuk en irritaties. Heeft tevens een verjongend effect op de huid.

C-EM AOXrepair: Herstelt de tekenen van de photo-aging (pigmentvlekken, droogte en rimpels) veroorzaakt door zon en pollutie. Stimuleert tevens de cellulaire regeneratie.

C-EM BTXeffect: Vermindert de verschijning van rimpels en verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid.

C-EM hydrarepair: Biedt de droge huid een hydratatie op lange termijn door de huidbarrière en de waterretentie te versterken.

C-EM eyeperfect: Behandelt alle types van imperfecties rond de ogen, voornamelijk wallen, kringen en rimpels.

 

Een behandeling met electromesotherapie duurt 20 à 40 minuten.

Het is aanbevolen 1 à 2 behandelingen per week te doen tot het gewenste resultaat is behaald. Vervolgens 1 à 2 keer per maand om het resultaat te onderhouden.

Peel Mask System

Een innovatief concept

peel maskCelestetic peeling systeem is gebaseerd op de meest innovatieve esthetische technieken: huidexfoliatie gecombineerd met een transdermale infusie van actieve bestanddelen. Dit systeem bestaat uit een multifunctioneel basismasker welk toelaat fruitzuren, vermengd met een geconcentreerde cocktail van actieve bestanddelen, in de huid te penetreren en zo een vergelijkbaar resultaat te bekomen dat evenwaardig is aan dat van een diepe, sterke peeling maar zonder de bijwerkingen of gevolgen die hiermee kunnen gepaard gaan.

 

Gepersonaliseerd protocol

De behandelingen van het Peel Mask System leveren simultaan een specifieke mix van exfoliërende zuren en een complex boordevol actieve bestanddelen. Iedere behandeling wordt geijkt, gedoseerd en gepersonaliseerd in functie van de behoefte van de huid en het gewenste esthetishe resultaat.

 

Een Peel Mask System behandeling duurt + 45 minuten. Het is aanbevolen een kuur van 5 tot 8 behandelingen te doen met een tussentijd van minimum 1 week.